ICT plus
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

SCRIPTA MANENT

23/12/2020
Μαζί με εκατοντάδες φίλους και φίλες γιορτάσαμε στις 22 Δεκεμβρίου την νέα μορφή του ictplus.gr, που συνεχίζει να σας ενημερώνει με νέες ψηφιακές και διαδραστικές υπηρεσίες

Στο 11ο Greek ICT Forum την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, τότε Πρωθυπουργός και ένθερμος οπαδός και χρήστης των ψηφιακών τεχνολογιών. Ηταν η πρώτη φορά που Πρωθυπουργός της χώρας ξεκίνησε τις εργασίες Συνεδρίου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
 

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2007, δηλαδή πριν 14 χρόνια, όταν πρωτοακούγονταν οι λέξεις portal και site, η Teamworks αποφάσισε για μία ακόμη φορά να μπει πρώτη και καλύτερη σε μία άγνωστη αγορά, την αγορά των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης.
Τότε, μιλάμε πριν 14 ολόκληρα χρόνια, οι λέξεις portal, site, banners πόσο μάλλον digital marketing και social media ακούγονταν όχι απλώς «εξωτικές», αλλά ήταν πολλές φορές και επικίνδυνες για όσους πήγαιναν «κόντρα στο ρεύμα» του έντυπου τύπου.

Όμως . . .

Εμείς στην Teamworks δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρούμε με ταχύτητα στους «ψηφιακούς μονόδρομους», γιατί στο μέλλον δεν αντιστέκεσαι ποτέ. Θα έρθει αμείλικτο για όσους το αμφισβητούν και ευνοϊκό για όσους προβλέπουν και προετοιμάζονται.

Στην απόφασή μας συμπαραστάτης και εμψυχωτής ήταν ο εξαίρετος φίλος, ο Δήμος Βατικιώτης, που εργαζόταν τότε και τώρα στην, πασίγνωστη σήμερα, ATCOM, μία πασίγνωστη εταιρεία, σήμερα, η οποία έχει κάνει τον σχεδιασμό και την ψηφιακό περιβάλλον επικοινωνίας, και όχι μόνο, χιλιάδων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και η ATCOM σχεδίασε και υλοποίησε το πρώτο ενημερωτικό site/portal στην ελληνική αγορά Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ/ICT), το ictplus.gr.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2020 και 14 χρόνια από τότε, ήρθε η ώρα για το ictplus.gr να περάσει σε νέες πλατφόρμες, σε νέα δομή και σχεδιασμό, ώστε να υποστηρίξει με την ίδια συνέπεια την ενημέρωσή σας και την ανάπτυξη νέων διαδραστικών υπηρεσιών επικοινωνίας. Αισίως φτάσαμε και ξεπεράσαμε  τα 68 χιλιάδες αναρτημένα άρθρα και στα 14 χρόνια, που πραγματικά δεν είναι και λίγα για τα δεδομένα της καθημερινής ενημέρωσης στην αγορά Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, το ICTplus.gr, ( ΕΔΩ δείτε το στη νέα του μορφή) πιστεύουμε ότι έφερε κάτι νέο στην ενημέρωσή σας.

Γι΄ αυτό χθες σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό για όλες και όλους εσάς που μας ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, 23 συναπτά από την ίδρυση της Teamworks, για τα εγκαίνια του νέου ictplus.gr, που θα ξεκίνησαν κοντά στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Σε αυτό το τετράωρο σας «ταξιδέψαμε» στο πρόσφατο και στο απώτερο παρελθόν με «εκθέματα» από το αρχείο μας, που καλύπτει μερικές δεκαετίες (κοντά τέσσερις) πίσω και είναι, ας πούμε,  ένα «αποτύπωμα»  της σύγχρονης ιστορίας της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.

Οι εκατοντάδες των φίλων που μας τίμησαν με την παρουσία τους απόλαυσαν μία διαδραστική αναδρομή  στο νοσταλγικό παρελθόν με πολλά «ενθύμια» από τα χρόνια που πέρασαν και «πινελιές» από το πολλά υποσχόμενο μέλλον.
Ευχαριστούμε όλες και όλες εσάς που έχετε στηρίξει τις προσπάθειές μας και είστε συνεχώς δίπλα μας στους νέους «ψηφιακούς μονοδρόμους» που ακολουθούμε.

Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά πάντα με υγεία

Γιάννης Χαλαβαζής
Εκ μέρους της Ομάδας της Teamworks

ΑΡΧΕΙΟ - SCRIPTA MANENT

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 54 επόμενη > τελευταία >>