ICT plus
Κυριακή, 19 Μαίου 2024

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΗΣΕ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΑΝΩ ΤΟΥ 70%)
ΠΟΛΥ (ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 70%)
ΑΡΚΕΤΑ (ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 60%)
ΜΕΤΡΙΑ (ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 50%)
ΛΙΓΟ (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 40%)
ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30%)

SCRIPTA MANENT

5/2/2021
Την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, κυκλοφορεί η ψηφιακή έκδοση του ICT Weekly με επίκαιρο, αποκλειστικό, ενημερωτικό και χρηστικό περιεχόμενο


Στην Teamworks πιστεύουμε ότι το 2021 θα είναι η απαρχή μίας νέας εκκίνησης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας με την καθημερινότητα να επανέρχεται στον κανονικό ρυθμό της. Από την πλευρά μας σχεδιάσαμε και συνεχίσουμε σειρά κινήσεων που είναι ενταγμένες στο Σχέδιο Ψηφιακού Μετασχηματισμού των υπηρεσιών μας στην αγορά Ψηφιακής Καινοτομίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Ήδη ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Συνεδρίων μας έδειξε τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα με ραγδαία αύξηση της συμμετοχής των Επαγγελματιών ΤΠΕ από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των τακτικών Συνέδρων. Ανάλογη αύξηση εμφανίζουν και οι αναγνώστες του νέου ictplus.gr, το οποίο πέρασε στη νέα του ψηφιακή πλατφόρμα με νέα δομή και εμφάνιση μετά από 13 χρόνια καθημερινής παρουσίας στην ελληνική αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και 68.500 αναρτήσεις.

Την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου η αγορά Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών αποκτά ένα δυναμικό Μέσο Ενημέρωσης, το ICT weekly, που ενσωματώνει όλες τις νέες τάσεις στην ψηφιακή επικοινωνία και με βάση την εμπειρία μας στην ενημέρωση και στα δρώμενα των ΤΠΕ/ICT πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμο στους 13.500 αναγνώστες, που είναι επαγγελματίες ΤΠΕ και αποτελούν τον αρχικό «πυρήνα» του.

Το ICT weekly δεν θα μπορούσε να είναι μία συμβατική και συνηθισμένη εβδομαδιαία καταγραφή γεγονότων. Είναι μία προωθημένη και ισχυρή «πρόταση ενημέρωσης» που ξεχωρίζει από τα νέα χαρακτηριστικά της, γιατί:

  • Είναι σελιδοποιημένη, και προσομοιάζει με περιοδικό, γιατί έχουμε συνηθίσει «να ξεφυλλίζουμε».
  • Είναι ψηφιακή, και διανέμεται αρχικά σε 13.500 συγκεκριμένους αποδέκτες, που έχουν επαγγελματική ιδιότητα και ενδιαφέρονται για την επικαιρότητα της ελληνικής Ψηφιακής Αγοράς.
  • Είναι διαδραστική, με ενεργές ψηφιακές συνδέσεις (link) με βίντεο για άμεση και διαδραστική ενημέρωση.
  • Είναι λειτουργική, με σύγχρονο σχεδιασμό, ώστε να μεταφέρει το μήνυμα και την ενημέρωση με ταχύτητα.
  • Είναι αποτελεσματική, καθώς έχει σχεδιαστεί να αναδεικνύει την διαφημιστική προβολή και την διείσδυση των μηνυμάτων των εταιρειών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών σε χιλιάδες επαγγελματίες αναγνώστες.

Η έκδοση ICT weekly είναι η νέα πρόταση ενημέρωσης της Teamworks στην ελληνική αγορά Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, που ανοίγει νέες σελίδες στην ανάπτυξη και εξέλιξή της στην εποχή μετά την πανδημία. Tην πλαισιώνουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι του χώρου, αρθρογράφοι με ισχυρή άποψη για τα τεκταινόμενα στον πολιτικό, οικονομικό και επιχειρηματικό τομέα και πολλούς επώνυμους συνεργάτες από χώρους που έχουν άμεση σχέση με την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Θέλοντας να δώσουμε ένα ακόμη ισχυρό κίνητρο στους αναγνώστες μας εξασφαλίσαμε την αποκλειστική συνεργασία του γνωστού σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου (Στάθη), ο οποίος θα σκιτσάρει με το γνωστό ύφος και στυλ του μέσα από την στήλη τα "Tεχνο(@)γνωστικά" την ψηφιακή, κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο.

Η Teamworks και οι συνεργάτες της εδώ και 23 χρόνια,
με βάση τις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, δημιουργεί ισχυρές υπηρεσίες ενημέρωσης, προβολής, επικοινωνίας και μάρκετιγκ.

Σας προσκαλούμε στο νέο μας ψηφιακό ταξίδι.

Φιλικά

Γιάννης Χαλαβαζής
Εκδότης – Διευθυντής

ΑΡΧΕΙΟ - SCRIPTA MANENT

<< αρχική < προηγούμενη 1 / 54 επόμενη > τελευταία >>